Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Mortadel·lo i Filem贸. Mundial de B脿squet 2019 (Mestres de l'Humor 53)" by Francisco Ibanez # Book PDF Kindle ePub Free

Mortadel·lo i Filem贸. Mundial de B脿squet 2019 (Mestres de l'Humor 53)

馃摌 Read Now     馃摜 Download


eBook details

  • Title: Mortadel·lo i Filem贸. Mundial de B脿squet 2019 (Mestres de l'Humor 53)
  • Author : Francisco Ibanez
  • Release Date : January 06, 2019
  • Genre: Comics & Graphic Novels,Books,Kids,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 66678 KB

Description

N煤mero 53 de la col·lecci贸 «Mestres de l'Humor».

Mortadel·lo y Filem贸 al Mundial de B脿sket 2019!

Mortadel·lo i Filem贸 viuran aventures a Pequ铆n durant el Mundial de B脿sket 2019, mentre intenten dur a terme la nova missi贸 que els hi ha encarregat el S煤per i de la qual ning煤 en sortir脿 ben parat.

Els agents de la T.I.A. hauran de neutralitzar un grup de terroristes que planeja sabotejar els campionats del m贸n introduint un gas perillos铆ssim en algunes de les pilotes dels partits que s'han de celebrar. El gas es diu Besti貌jen perqu猫, quan es respirar, tothom es transforma en una b猫stia.

Volen arribar a la China en cotxe, per貌 resulta impossible i finalment decideixen anar amb l'avioneta d'un amic... que no t茅 tren d'aterratge!

Sobre la col·lecci贸:
«Mestres de l'Humor» recull les edicions en catal脿 de les obres publicades a «Magos del Humor», col·lecci贸 nascuda a l'editorial Bruguera l'any 1984 i que recuperava els t铆tols que ja havien estat publicats per la seva predecessora «Ases del Humor» (1969). Degut al tancament de Bruguera l'any 1986, en aquesta etapa nom茅s van arribar a veure la llum els primers 12 volums de la s猫rie, per貌 l'any 1987 Ediciones B va reprendre la publicaci贸 de la col·lecci贸 des del primer n煤mero fins l'actualitat.

«Mestres de l'Humor», amb format col·leccionista en tapa dura de 210 x 290 mm, 茅s la col·lecci贸 en la que apareixen per primera vegada les aventures in猫dites de Mortadel·lo i Filem贸 en catal脿, tot i que, hist貌ricament, tamb茅 ha acollit algunes aventures protagonitzades per Zipi i Zape i Super Llopis.


Free Books Download "Mortadel·lo i Filem贸. Mundial de B脿squet 2019 (Mestres de l'Humor 53)" PDF ePub Kindle